Ücretsiz Web Proxy

Hotspot Shield VPN Proxy ile tüm yasaklı web sitelerine erişim sağlayın ve Web’de anonim olarak gezin

  • İnternette uygulanan sansürleri aşın ve nerede olursanız olun, tüm yasaklı web sitelerine erişim sağlayın
  • Nerede olursanız olun internette güvenli ve gizli bir biçimde gezinmenin keyfini çıkarın
  • Cihazınızı zararlı yazılım tehditlerinden koruyun
  • Windows, Mac, Android ve iPhone/iPad platformlarıyla uyumludur

Ücretsiz Web Proxy - Hotspot Shield Ücretsiz VPN Proxy karşılaştırması

Ücretsiz web proxy hizmetleri genellikle Web’de anonim olarak gezmek ve dolayısıyla çevrimiçi gizliliğinizi korumak amacıyla IP adresinizi gizlemek için kullanılır. Ayrıca bir web proxy sayesinde internet filtrelerini ve güvenlik duvarlarını aşabilir, böylece YouTube, Facebook, oyun siteleri gibi okullarda ve işyerlerinde çoğunlukla engellenen sitelere erişim sağlayabilirsiniz.

Bir siteye erişmek için web proxy kullandığınızda, ziyaret ettiğiniz site sizin bilgisayarınızın IP adresi yerine proxy’nin IP adresini görür, böylece anonim kalırsınız.

Size bu avantajları sağlayabilecek yüzlerce ücretsiz web proxy hizmeti bulunmaktadır. Ancak Web’de gezinirken ücretsiz proxy hizmetlerini kullanmanın getirdiği güvenlik riskleri mevcuttur.

Bir web proxy kullanırken her türlü hassas veri, güvenli olmayan proxy üzerinden aktarılır. Dolayısıyla web proxy kullanımı yüzünden parolalarınızı, finansal verilerinizi ve diğer hassas bilgilerinizi çalabilecek bilgisayar korsanları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Hotspot Shield VPN gibi VPN hizmetleri ise bir yandan web oturumunuzu güvence altına alırken bir yandan da web proxy’lerin sunduğu gizliliği ve erişim avantajlarını sunar.

Gizlilik, Koruma ve Sansürsüz Web Erişimi için Hotspot Shield VPN Kullanın

Hotspot Shield VPN, 650 milyondan fazla indirme ile en çok güvenilen VPN hizmetidir. Tıpkı bir web proxy gibi istediğiniz her siteye anonim olarak girebilmenizi sağlar. Bu sayede okullarda, işyerlerinde ve birçok ülkede engellenmiş olan YouTube, Facebook, çevrimiçi oyun siteleri ve diğer engelli sitelere erişebilirsiniz.

Hotspot Shield ücretsiz VPN proxy, internet trafiğinizin etrafında güvenli bir sanal tünel oluşturur. Bu tünel, aktardığınız tüm verileri şifreleyerek ve ağ dışından gelebilecek her türlü potansiyel tehdidi engelleyerek güvenliğinizi güvence altına alır.

Bu güvenlik özelliği, özellikle ev ağınız yerine herkese açık WiFi erişim noktalarından internete girmeniz gerektiği durumlarda önem taşır. Hotspot Shield VPN çalışırken bilgisayar korsanları, sizi gözetleyenler ve İnternet Servis Sağlayıcıları internet üzerinden aldığınız ve gönderdiğiniz bilgilere erişemez. Web’de yaptıklarınızı İnternet Servis Sağlayıcınız veya bilgisayar korsanları ele geçiremez, takip edemez ve izleyemez!

Hotspot Shield VPN’in web proxy hizmetlerine kıyasla bir diğer üstünlüğü ise zararlı yazılımlardan koruma özelliğidir.

Gördüğünüz üzere, Hotspot Shield VPN gibi ücretsiz bir VPN proxy kullanmak standart web proxy kullanımına göre çok daha avantajlıdır.

Hotspot Shield'ı İndirin. Ücretsiz!

Bugün Hotspot Shield VPN'i indirerek engellenmiş internet sitelerine ve daha da fazlasına erişim sağlayan 650 milyonu aşkın kullanıcıdan biri olun.

Ücretsiz Deneme Sürümünü Başlatın