650 milyon kullanıcı Hotspot Shield aracılığıyla internete güvenli bir şekilde bağlanıyor

Verilerinizi toplamıyoruz, depolamıyoruz veya paylaşmıyoruz

Şu platformlarda yer aldığımız için gururluyuz::

Dünyaya hiçbir kısıtlama olmadan erişin

Hotspot Shield ücretsiz ve açık internete güvenli ve gizli erişim sağlar. Nerede olursanız olun sosyal ağlara, spor, ses ve video akışına, haberlere, arkadaşlık uygulamalarına ve oyunlara erişebilirsiniz.

En güvenilen VPN teknolojisi

Patentli VPN protokolümüz dünyanın en büyük güvenlik şirketlerinin %70'i tarafından benimsenmiştir. En iyi performansı ve hızı sunar. Dünya çapında binlerce sunucuya sahiptir.

Gizliliğinizi koruyun

İnternette güvenli bir şekilde gezinin. Hotspot Shield evde, işte veya dışarıdayken kimliğinizi ve verilerinizi bankacılık düzeyinde güvenlik ile korur.

İnternete istediğiniz yerden bağlanın

Dışarıda, seyahat ederken, kafede, hava alanında, kampüste ve ofiste sevdiğiniz uygulamalara ve sitelere güvenli bir şekilde erişin.

650,000,000
Milyon Kez İndirildi ve Bu Sayı Artmaya Devam Ediyor

En yaygın 50 iOS ve Android uygulamasından biri. Windows'ta ve Mac'te en yaygın 10 uygulama arasında yer alıyor.

Kişisel Bilgilerinizi Koruyun

Arama yaparken, internette gezinirken, alışveriş yaparken, arkadaşlık uygulamalarını kullanırken ve diğer kişilerle iletişime geçerken kimlik, sağlık, finans ve ailevi bilgilerinizi koruyun. Tüm verilerinizi şifreliyoruz ve çevrimiçi etkinliklerinizin kaydını tutmuyoruz.

Hotspot Shield'ı İndirin. Ücretsiz!

Bugün Hotspot Shield VPN'i indirerek engellenmiş internet sitelerine ve daha da fazlasına erişim sağlayan 650 milyonu aşkın kullanıcıdan biri olun.

Ücretsiz Deneme Sürümünü Başlatın