Hotspot Shield malware protection tüm platformlarda çalışmaktadır.

PC, Mac, Apple iOS (iPhone, iPad ve iTouch) ve Android (telefon ve pad aygıtlar). Malware veritabanının düzenli olarak güncellenmesi sayesinde, Hotspot Shield her zaman, çevrimiçi emniyet tehditlerinden bir adım önde olacaktır. Pango’nin ücretsiz reklam destekli ürünü, ilk kategoriye giren malware’lere karşı koruma sağlar. Tüm dört kategoriye de giren malware’lere karşı tam koruma için Pango, virüslü, kimlik avı yapan ve spam sitelerinin yanı sıra malware sitelerini algılayan ücretli Hotspot Shield Premium (Android ve Apple iOS) ürününü ve onun mobil ürünlerini sunmaktadır. Abonelik aracılığıyla kullanılabilen Premium, reklam içermez ve ayrıca hızlı gezinme sağlar. Android ve iOS için Hotspot Shield VPN, ek olarak sıkıştırılmış geniş bant avantajına sahiptir ve internet trafiğinden tasarruf etmenizi sağlar.

Hotspot Shield, 3 milyon tanınan ve şüpheli malware sitesinden oluşan bir veritabanı kullanır.

Malwareler Hakkında Daha Fazla Bilgi

Malware nedir ve neden bu konuda dikkatli olmalıyım?

Malicious software (kötü niyetli yazılım) kelimesinin kısaltması olan malware, kişisel bilgi toplamak, bilgisayarın olağan çalışmasını bozmak ve bilgisayar sistemlerinize izinsiz erişim sağlamak için yazılmış bilgisayar kodudur. Malware, çeşitli zararlı bilgisayar virüsleri, solucanlar, trojan atları, casus yazılımlar, aldatıcı reklamlar ve diğer zararlı kötü niyetli programları içerir. Malware, bir malware sitesini ziyaret ettiğinizde gizlice bilgisayarınıza veya mobil aygıtınıza bulaştırılabilir. McAfee Laboratuvarları tarafından yapılan bir çalışmaya göre, malware yalnızca geçen yıl A.B.D.’deki tüketicilerin 2.3 milyar doların üzerinde zararına yol açmıştır.

A.B.D.’li tüketicilerin geçen yılki malware kaynaklı zararı 2.3 milyar dolardır.

Hotspot Shield, sizi malware’e karşı nasıl korur?

Siz internette gezinirken Hotspot Shield, bilgisayarınıza veya mobil aygıtınıza yönelik tehditleri yakalamak için sessizce arka planda çalışır. Girmek üzere olduğunuz siteyi, 3 milyon tanınan veya şüpheli siteden oluşan bir veritabanında araştırır. Eğer ziyaret ettiğiniz site bu liste içinde yer alıyorsa otomatik olarak sayfanın anlık çekilmiş bir resmini gösterir ve size devam ederek risk aldığınızı söyler.

Bilgisayarımda zaten bir anti virüs programı yüklü. Hotspot Shield’e neden ihtiyacım var?

Antivirüs programı kullanıcıların bilgisayarlarını ve mobil aygıtlarını korurken, Hotspot Shield internette emniyetle gezinmenizi sağladığından dolayı, her antivirüs çözümü için mükemmel bir destekleyicidir.

Ücretsiz Hotspot Shield ürünü ile ücretli Premium, iOS veya Android ürünleri arasında bir kıyaslama yapılacak olursa, malware koruma seviyeleri arasındaki fark nedir?

Ücretsiz, reklam destekli Hotspot Shield ürünü, bir kategoriye giren tanınan malware sitelerine karşı korumayı kapsar. Ücretli masaüstü ve mobil ürünleri ise buna ek olarak virüslü sitelere, kimlik avı yapan sitelere ve spam sitelerine karşı koruma sağlar.

Bilgisayarımda zaten bir anti virüs programı yüklü. Hotspot Shield’e neden ihtiyacım var?

Antivirüs programı kullanıcıların bilgisayarlarını ve mobil aygıtlarını korurken, Hotspot Shield internette emniyetle gezinmenizi sağladığından dolayı, her antivirüs çözümü için mükemmel bir destekleyicidir.

Hotspot Shield'ı İndirin. Ücretsiz!

Bugün Hotspot Shield VPN'i indirerek engellenmiş internet sitelerine ve daha da fazlasına erişim sağlayan 650 milyonu aşkın kullanıcıdan biri olun.

Ücretsiz Deneme Sürümünü Başlatın